söndag 1 november 2009

Väntans tider på Söder



Från att alltid vara den som springer från den ena aktiviteten till den andra, många roliga, några tråkiga, så sitter man helt plötsligt bara och ska... vänta. Vissa dagar tycker jag att det är helt fantastiskt, andra dagar så släpar sig dagarna fram som om det aldrig varit meningen att tiden ska gå framåt.

Vad gör man då med enorma mängder tid när alla pengar man har bör gå till något som antingen börjar eller slutar med "mamma", "pappa" eller "bebis" för att samvetet skall vara intakt och när man dessutom bör hålla sig inom replängds avstånd från närmaste barnmorska?

1. Handarbete. Även om det faktiskt måste erkännas att det är både dyrare och svårare än att handla i närmaste köpcentrum så är det ultimata tidsfördriv. Man kommer undan med TV-tittande i flera timmar om man stickar samtidigt. En mössa är på gång till mig, sedan förhoppningsvis även en mini-variant.

2. Promenera så länge fogarna håller.

3. Renovera. Jag förstår verkligen dom som sätter igång enorma renoveringsprojekt eller flyttar precis i bebisfödartid. Just nu bredspacklar jag en vägg. Det är svårt som bara den, men man känner att det händer saker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar